Mięso nie musi być składnikiem każdego dania. Nawet mięsożercy czasem mają ochotę na mały odpoczynek i wówczas chętnie sięgają po dania wegetariańskie. Jednym z nich jest cukinia faszerowana. Oczywiście tak samo smaczna jest cukinia faszerowana w wersji z mięsem, jak i bez mięsa. Cukinia faszerowana z mięsem jest dobra, ale oto przepis na cukinię faszerowaną z pieczarkami.
Cukinia faszerowana z pieczarkami:
Cukinia faszerowana gotowa. Podajemy ją oczywiście na gorąco i w dodatku najlepiej bez podgrzewania od razu z piekarnika.
Smacznego
Zdjęcie jest poglądowe :)
Cukinia faszerowana z pieczarkami
Cukinia faszerowana - najprostszy przepis
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu
ul. Kamionkowska 51
03-812 Warszawa