Pasztet drobiowy to świetna alternatywa dla wędliny kupowanej w sklepie. Kanapki z pasztetem drobiowym sprawdzą się zarówno na śniadanie, kolację, jak i szybką przekąskę. Dosyć często robię pasztet drobiowy, bo mogę go dłużej przechowywać w lodówce, a przede wszystkim, dlatego, że wiem dokładnie z czego został on zrobiony!
Jak przyrządzić pasztet drobiowy?
W zależności od upodobań oraz maszynki, mięso z wątróbką i warzywami można przemielić dwukrotnie, wtedy pasztet drobiowy jest szczególnie delikatny i smakuje również dzieciom. Smacznego!
Pasztet z ciecierzycy i soczewicy
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu
ul. Kamionkowska 51
03-812 Warszawa