Przyjmujesz gości i nie wiesz co postawić na stole między posiłkami? Proponuję świetną przekąskę: pieczarki faszerowane mięsem i cebulą dymką. Takie pieczarki faszerowane mięsem i cebulą dymką smakują panom i paniom. Doskonale nadają się do swobodnego przegryzienia podczas spotkania, albo jako przystawka do innego dania. Polecam moje pieczarki faszerowane!
A oto przepis na pieczarki faszerowane mięsem i cebulą dymką:
Pieczarki faszerowane mięsem i cebulą dymką są najlepsze na ciepło. Podaję do nich pieczywo i surówkę, albo serwuję jako oddzielną przystawkę. Smacznego!
Pieczarki faszerowane mięsem i cebulą dymką
Pieczarki faszerowane ziemniakami i serem
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu
ul. Kamionkowska 51
03-812 Warszawa