Pierogi z kapustą i grzybami to danie, na które mam zawsze ochotę na początku jesieni. Bo takie chrupiące, syte i bardzo smaczne pierogi z nadzieniem kapuścianym to danie, które przyrządzała mi babcia. Do tej pory pamiętam, że kiedy półmisek pełen pierogów z kapustą i grzybami doprawionych cebulką z patelni lądował na stole, nie trzeba było nikogo wołać na obiad!
Farsz
Ciasto
A oto przepis na pierogi z kapustą i grzybami z przepisu mojej babci.
Ciasto na pierogi
Posypujemy je zarumienioną na oleju cebulkę i pierogi z kapustą i grzybami są gotowe!
Smacznego!
Pierogi z kapusta i grzybami z patelni
Pierogi z kapustą, grzybami i suszoną śliwką
Bezglutenowe pierogi z kapustą i grzybami
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu
ul. Kamionkowska 51
03-812 Warszawa