Polecamy dzisiaj:

Sałatka gyros – jak zrobić

Serek migdałowy

Ocena: Gwiazdka 1 Gwiazdka 2 Gwiazdka 3 Gwiazdka 4 Gwiazdka 5

9 ocen

Twaróg migdałowy

Twaróg migdałowy

Co raz więcej osób musi wykluczyć ze swojej diety mleko i nabiał. Twaróg migdałowy jest całkowicie pozbawiony składników mogących wywołać u niektórych reakcję alergiczną czy też niepożądane objawy takie jak: wzdęcia czy bóle brzucha. Zatem twaróg migdałowy w 100% jest bezpieczny dla osób z nietolerancją na mleko i produkty mleczne :)
Aromatyczny twarożek migdałowy

Aromatyczny twarożek migdałowy

Aromatyczny twarożek migdałowy zawsze wychodzi przepyszny, a kluczem do przemiany migdałów w aromatyczny twarożek migdałowy, jest zakwaszenie serka - wystarczy trochę soku z cytryny i ziół. Kto nie wierzy niech spróbuje! Przepis na aromatyczny twarożek migdałowy polecam osobom wykluczającym z diety (z powodów zdrowotnych) mleko i nabiał.
Serek migdałowy z miodem

Serek migdałowy z miodem

Serek migdałowy jest produktem ubocznym po produkcji domowego mleka migdałowego. Ani się ważcie wyrzucać masę migdałową, która pozostanie Wam po przygotowaniu mleka migdałowego. Przygotujcie kremowy i delikatny serek migdałowy z miodem! W wersji na słodko serek migdałowy z mioedem jest wyjątkowo smaczny.
polecamy
ostatnio dodane
Papryka faszerowana
Gwiazdka

Papryka faszerowana

przepis na papryke faszerowana
Pasta z wędzonej makreli
Gwiazdka

Pasta z wędzonej makreli

przepis na paste z wedzonej makreli
Tarta łososiowa z sosem holenderskim
Gwiazdka

Tarta łososiowa z sosem holenderskim

przepis na tarte lososiowa
Lubisz nasze przepisy? Polub WszelkiePrzepisy.pl na Facebooku!