Na wigilijną kolację przygotowuję zwykle sporo rybnych dań. Przebojem są u mnie śledzie po kaszubsku. Odpowiednio dobrane przyprawy, w tym goździki i ziele angielskie sprawiają, że śledzie po kaszubsku są wyjątkowo aromatyczne. Serdecznie polecam przepis na moje śledzie po kaszubsku!
Jak przygotowujemy śledzie po kaszubsku na wigilię?
Śledzie po kaszubsku należy schłodzić i podawać na zimno. Lepiej jest zrobić ich większą porcję, gdyż zwykle szybki znikają z wigilijnego stołu! Smacznego!
Przepis na śledzie po kaszubsku
Aromatyczne śledzie po kaszubsku
Tradycyjne śledzie po kaszubsku
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu
ul. Kamionkowska 51
03-812 Warszawa