Tej jesieni grzybiarze są zadowolenia, bo mogą z powodzeniem oddawać się swojemu hobby. W kuchni zaś królują grzyby marynowane! Dzisiaj podzielę się z wami przepisem na podgrzybki w marynacie korzennej. Moje podgrzybki w marynacie korzennej są przebojem nie tylko w mojej spiżarni, ale również u moich znajomych, którym wyjawiłam ten przepis!
Podgrzybki w marynacie korzennej są doskonałą przystawką do zimowych posiłków. Dzięki marynowaniu przez 2 tygodnie mają wyjątkowy smak i aromat.
Smacznego!
Marynowane grzyby słodko-kwaśne
Podgrzybki w marynacie korzennej
Jeśli chcesz dodać przepis lub skontaktować się z redakcją pisz na adres: kontakt@wszelkieprzepisy.pl
Wysyłając przepis akceptujesz regulamin serwisu
ul. Kamionkowska 51
03-812 Warszawa